Начи. Не съм много наясно дали първо трябва да се разпределя или първо трябва да си направя герой, така че ако съм объркала кажете ми. От тук я карам без i, нали така трябваше? Та...Име: Чарлийн Сидни Кобейн
Прякори и т.н. : Няма прякори. На галено и викат Чарли или Сид.
Години: 11 (предполагам...)
Зодия: Риби (сун). Родена е на 20-ти февруари.
Характер: Чарли е спокойна през по-голяма част от времето си. Не обича да показва бурно емоциите си, затова повечето хора понякога смятат, че е много сериозна. Въпреки това тя знае как да купонясва, просто го прави по по-различен начин. Обича макарони със сирене, силна музика, значки и кецове "Converse". Постоянно се налива с Кока-Кола. Мрази надутите хора и тези, които и се правят на приятели. Не обича, когато някой унижава другите. Чувства се неудобно в присъствието на хора, които не познава. Понякога е много срамежлива. Когато се отпусне обича да "танцува", да прави опити да пее или да свири на акустична китара. Обожава приятелите си и би минала и през огъня за да ги спаси.Сега и тъмната страна: много е мрачна. Понякога изпада в депресия и е абсолютно невъзможно да се говори с нея. Мрази, когато някой я предаде и буквално откача, ако това стане. Характерът и търпи промени буквално за секунди. Винаги е много директна, каквото и да казва и това понякога наранява.
История: Чарли ираства със семейството си в шумният Чикаго
(Нещо ме влече тоя Чикаго,баси...) . Въпреки,че през по-голямата част от свободното `и време родителите `и работят, те намират време за дъщеря си и тя има едно спокойно детство. Брат `и Джерард се ражда, когато е на 3 години. Между тях не липсват обичайните битки брат-сестра, но като цяло се разбират добре. Двете деца си приличат изключително много и на външен вид - имат тъмни коси и пронизващи сини очи. Когато е на 6 Чарли получава първата си китара, която по-скоро прилича на играчка. Подарява и я баба и, която обаче скоро умира. Това и смъртта на дядо и натъжават Чарли безкрайно много. Скоро след това тя започва да прави нехайни магии. Очаквала е това да се случи дори по-скоро, защото е от чистокръвно семейство, но и този вариянт я радва.
Външен вид:
(Без килограми и такива глупости.Не мога в цифри.ОК?) Тя е високо момиче, с тъмна коса изпъстрена с кичури. Очите и са светлосини. Повечето хора ги намират за много красиви, но Чарли не ги харесва и затова понякога си слага лещи. Лицето и е кръгло, с меки черти
(wtf!?). Сид има бяла кожа и светли устни, които прикриват равни бели зъби. Няма отличителни белези или други такива неща. Обикновенно се облича с тъмни дрехи, защото смята,че повече и отиват. Носи малко бижута.
Допълнителна информация: Любимите и предмети са Вълшебство и (може би) Отвари. Много обича животни и вкъщи има 2 кучета. В Хогуортс има Котка, която се казва Крейми (идва от имената на родителите и - Кърт и Ейми...родителите на котката,де). Любимите и цветове са черно, червено, лилаво и тъмносиньо. Има си талисман, но на никой не казва какъв е за да не загуби своиствата си
(откачалка) Богъртът и е огромна хлебарка,защото ненавижда буболечки. Още не може да призовава покровител.
Снимка:
Не мога да намеря по-нормална.
За момента се сещам само тези неща. *виновна емотиконка*